Купила права? У Миколаєві жінка за кермом "Шевроле" збила на "зебрі" двох пішоходів (фото)

За словами чоловіка винуватиці аварії, пішоходи несподівано вискочили на дорогу із-за маршрутки.

Авто винуватиці ДТП. Фото:Новости N

Сьогодні на вул. Космонавтів у Миколаєві автомобіль "Шевроле" збив двох дівчат на пішохідному переході. Авто рухалося з боку Херсонського шосе в напрямку пр. Миру. Дівчата переходили дорогу в дозволеному місці, передають Патріоти України.

Одну дівчину автомобіль зачепив по дотичній - вона впала і забилася ліктем, а ось друга потрапила прямо під колеса - її закинуло на капот, вона вдарилася об лобове скло і впала на дорогу.

У несвідомому стані з місця події постраждалу госпіталізувала «швидка», про її стан нічого не відомо. За словами чоловіка жінки, яка керувала «Шевроле», пішоходи несподівано вискочили на дорогу з-за маршрутки, тому його дружина їх збила.

Зі свого боку, одна з постраждалих стверджує, що маршрутка зупинилася перед пішохідним переходом, щоб їх пропустити, вони почали переходити дорогу, і в цей момент їх збив автомобіль "Шевроле".

Джерело: Новости N

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...