"Курс картошки при обмене на вещи стабильный": У мережі показали "солодке" життя в Криму (фото)

Деякі мешканці анексованого півострова почали обмінювати одяг та інше речі на продукти, здебільшого - цибулю та картоплю.

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

У мережі обговорюють до чого довели окупанти жителів Криму, які явно не від заможного життя пишуть оголошення про обмін дитячих речей на овочі. Відповідні пости з фотографіями опублікувала в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"Яни Капу. Курс картоплі на біржі стабільний", - пише блогер. Під постом з'явилися саркастичні коментарі. "Це ж вона не гуманітарку міняє, так", "А якщо в пакеті одна пара шкарпеток? Треба брати кімоно так бачу", "Процес "скаленвставанія" таки пішов, як я бачу?", - пишуть коментатори.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...