Квитки розкуплені: Директор палацу "Україна" заступився за "кримнашистку" Корольову

Більше того - запевнив, що скоро планується другий концерт.

Наташа Корольова. Фото: ЖЖ

Директор палацу "Україна" Роман Недзельський розкритикував користувачів соцмереж, які закликали заборонити концерт російської співачки українського походження Наташі Корольової 14 грудня у Києві, повідомляють Патріоти України.

"Мене завжди дивували диванні патріоти, які своїми руками навіть собачої будки не зробили, зате п'ють пиво "Балтика", курять Біломорканал і пишуть "патріотичні" статті проти Наташі Корольової і вказують, кому на концерт не ходити. Нагадаю таким, що Наташа Корольова - киянка, її мама Любов Поривай - громадянка України. І, до речі, саме мати Корольової - організатор концерту, а Палац "Україна" їй в цьому допомагає, оскільки сім'я артистки живе не тут, а в Маямі", - заявив Недзельський.

За його словами, зйомки фільму "Будиночок на півдні" в Криму за участю Королевою проходили ще до анексії півострова. "Навіть якщо було б інакше - є наочний приклад. Днями в Києві відбувся вечір-реквієм пам'яті жертв Бабиного Яру, на якому виступала Тамара Гвердцителі і "Хор Турецького", які кілька разів давали концерти в Криму. І якщо їх пускає прикордонна служба, як їх може не пустити на сцену Палац "Україна"? Біда в тому, що у нас півкраїни регулярно щось і когось засуджує, друга половина хоче карати. Але зараз мова навіть не про те, кого з артистів зробити ізгоєм, а про те, що за концерт кожного співака народ голосує гривнею", - зазначив він.

Недзельський додав, що на сьогоднішній день розкуплені квитки на місця половини залу. "Ми вже думаємо про те, щоб організувати другий концерт. Для науки "гарячим головам" нагадаю, що двоє людей вже отримали термін 4 роки після того, як була доведена їхня вина під час провокацій на концерті Ані Лорак в 2014 році", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше у соцмережах виникла хвиля обурення з приводу концерту у Києві російської співачки Наташі Корольової, яка свого часу підтримала анексію Криму.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...