"Кидав" навіть своїх: Син нардепа, котрий бігав від правоохоронців два роки, нарешті опинився на лаві підсудних

​Нарешті Андрій Швидкий, син народного депутата Миколи Швидкого, опинився на лаві підсудних.

Поліція ганялася за аферистом цілих два роки, мажор обдурив людей майже на 4 000 000 грівен. Так, ділок обіцяв жертвам за півціни практично нові авто, брав гроші, а потім зникав, повідомляють Патріоти України з посиланням на МВС.

У шахрайські мережі потрапили колишні однокласники та однокурсники «комбінатора».

До слова, один з ошуканих Денис і допоміг поліції зловити шахрая. Сам він віддав синові нардепа 200 тис. грн і не сумнівався в чесності Швидкого до тих пір, поки не побачив про нього репортаж.

Як стало відомо, погорів аферист, проти якого відкрито 30 кримінальних проваджень, на жадібності.

Його затримали на гарячому, коли Денис передавав йому $600. Майже всі ошукані їм люди приїхали в Оболонський райсуд, щоб подивитися на кривдника. В суді Швидкий почав брехати, що повинен обдуреним всього 30 тис. грн. Однак коли зрозумів, що викрутитися не зможе, почав знов обіцяти, що поверне всім гроші.

Слід зазначити, що Швидкий видавав себе за впливового чиновника з Мінінфраструктури, а то і згадував свого батька - депутата. Хоча насправді Андрій не чиновник, а всього лише безробітний нероба.

В результаті 19 грудня суд ухвалив на час слідства посадити шахрая під домашній арешт. Одна потерпілі побоюються, що мажор уникне відповідальності, тому що впливовий батько вже поспішає на допомогу, стверджують потерпілі. Хоча сам нардеп це заперечує і каже, що, якщо син винен, то нехай відповідає.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...