Киянам погрожують арештом житла за несплату комуналки

Афера чи спосіб поквапити неплатників?

Такі "записки" лишали киянам. Фото: segodnya.ua

Кияни почали отримувати погрози арешту житла за борги з комунальних послуг. Жителям Святошинського району стали розсилати повідомлення підозрілого змісту, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"На обрізаному папірці було надруковано, що потрібно надати квитанцію про сплату боргу бухгалтеру ЖЕКу щоб уникнути арешту і продажу квартири. А будинок у нас кооперативний, ЖЕКу немає! Та й сам документ вельми сумнівний - оформлений не на бланку, без підписів, печаток, а в самому оголошенні вказаний лише мобільний телефон. Видно, якась чергова афера. Тим паче, що голова будинку взагалі про такі оголошеннях не в курсі ", - розповідає киянка Наталія Харламова.

Однак фірма виявилася цілком реальною. По телефону повідомили, що "Центр комунального сервісу" діє в інтересах комунальників.

"Ми представляємо інтереси всіх київських ЖЕКів з питань заборгованості за комунальні послуги. Зараз йде робота з боржниками в усіх будинках міста, які знаходяться в комунальній власності. Тим, у кого є заборгованість, необхідно надати бухгалтеру ЖЕКу (або бухгалтеру кооперативу або ОСББ) квитанції про сплату. Інакше надалі з такими власниками будуть судові розгляди: на їхні квартири накладатиметься арешт, а борги стягуватимуться ", - пояснили співробітники центру.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...