Киянка з дитиною на руках допомогла поліції зловити крадія (відео)

47-річний зловмисник - полтавчанин, котрий вже перебував за гратами за скоєння грабежу

Фото: Нацполіція

Жінка з малечою на руках допомогла затримати грабіжника. У Голосіївському районі, коли киянка вкладала дитину спати, зловмисник викрав з квартири ноутбук. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Національну поліцію Києва.

Почувши шум у коридорі, з дочкою на руках вона вийшла у двір і виявила там невідомого чоловіка, який намагався втекти. Жінка кинулася наздоганяти грабіжника та кликати на допомогу. В цей час неподалік знаходилися поліцейські.

Чоловіки, що проходили повз, допомогли правоохоронцям затримати правопорушника. У Голосіївському управлінні поліції з'ясували, що 47-річний полтавчанин вже перебував за гратами за скоєння крадіжки та грабежу. У скоєному злочині затриманий зізнався і віддав потерпілій її ноутбук. За словами поліцейських, зараз чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до восьми років тюремного ув'язнення.


"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...