Кияни анонсують акцію проти руйнівного будівництва на метро "Героїв Дніпра" (відео)

Результатами зведення ТЦ вже стали: пробитий звід станції, затоплені рейки, тріщини платформи

Фото: Еспресо

12 жовтня 2016 року о 12-00 біля Генеральної прокуратури України почнеться акція «Корупція руйнує метро Героїв Дніпра!». Про це йдеться на сторінці київської групи активних громадян "Варта Києва", повідомляють Патріоти України.

Прокуратура відкрила кримінальну справу за статтею 197.1 Кримінального кодексу України «Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво», проте незаконні будівельні роботи тривають вдень і вночі.

"Активісти вимагають припинити незаконне будівництво торгово-розважального центру над станцією метро «Героїв Дніпра», що призвело до руйнувань: пробитий звід станції, затоплені рейки, по платформі пішли тріщини. Організатори акції – жителі Оболоні. (вул. Різницька, 13/15)". Нагадаємо, що за даними експертів, забудова станції метро у Києві може стати "братською могилою" для киян.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...