Кияни масово перекваліфіковуються у ландшафтних дизайнерів: Жителі столиці спотворюють квітники (фото)

Мережа заповнена обуреннями й жартами про такі «мистецькі» спроби.

Джерело: Facebook

У мережі регочуть із божевільної творчості деяких киян, які, намагаючись створити красу, лише піднімають на сміх усі свої зусилля. Під шквал критики потрапили світлини квітників, які виявили під будинками у Печерському районі столиці, передають Патріоти України з посиланням на znaj.ua.

Джерело: Facebook

Згодом виявилося, що подібні "шедеври" можна побачити в кожному районі.

Лебеді чи інші представники фауни, вирізані зі старих покришок, це не єдина біда. Часто творчість киян набирає таких масштабів, що з першим подувом вітру, елементи "краси" розлітаються по всій вулиці, що найбільше обурює містян.

Джерело: Facebook

Більшість користувачів жартують, називаючи це явище "творчістю психічно-хворих".

Джерело: Facebook

Дехто радить знести таку "квітники" та просто засіяти травою. А ті люди, які не бачили цього жаху на власні очі, відмовляються у це вірити.

Джерело: Facebook


Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...