Кияни повідомляють про дивні вибухи в різних районах столиці

Наразі поліція проводить перевірку скарг громадян та встановлює подробиці події.

Звуки, схожі на вибухи, були чутні в районі вулиць Саксаганського та Володимирської, в районі Дарниці, на Оболоні, Троєщині, Лук’янівці, Дарниці, Дорожичах і Виноградарі в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання politeka.net.

Жителі деяких районів Києва, а також деяких прилеглих населених пунктів повідомляють, що чують звуки, схожі на вибухи.

Повідомлення почали надходити приблизно опівночі й тривають до цього часу.

"Метро Дарниця, вікна та двері затремтіли", "Навіть люстра дзенькнула. південна околиця міста, "Два залпи. Тріщина", "Солом’янський район, періодично чутно вибухи", - пишуть кияни в соцмережах.

Крім того, звуки були чутні в населеному пункті Хотянівка, за словами місцевої жительки, вона відчула вибухову хвилю. Також про звуки вибухів повідомили мешканці Бучі.

У черговій частині Нацполіції Києва в коментарі виданню підтвердили, що від громадян надходили повідомлення про звуки вибухів.

"Поки проводиться перевірка, інформації поки немає", - відзначили в черговій частині.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...