Кияни розповіли про шахрая, який вигадав нову схему "віджиму" мобільників (фото)

Користувачі інтернет-мережі впевнені, що з шахраєм необхідно в терміновому порядку провести "профілактичну бесіду".

Шахрай казав, що він - поліцейський. Фото: РБК.

Під Києвом розшукують шахрая, який під виглядом правоохоронця відібрав у студентки телефон, після чого зник з місця злочину. Про це повідомив телеграм-канал «Hueviy Kiev», передають Патріоти України.

«Нова схема по віджимання мобільних телефонів в Києві. Терпіли не викликатимуть поліцію, якщо ти сам представився копом. Ну, а потім втечеш з чесно віджатим телефоном в лісосмугу», – йдеться в повідомленні.

У той же час користувачі інтернет-мережі впевнені, що з шахраєм необхідно в терміновому порядку провести профілактичну бесіду. «Особа терміново вимагає пластичної операції з допомогою монтировки», «Ноги поламати, до людей похилого віку й дітей пристає. До нормального мужика б підійшов би», «взагалі знахабнів. Лице є – значить, не відкрутиться», «Та його треба було на місці ламати. Хіба не видно, що він чорт, а не з органів», «та в нього обличчя таке, що відразу було видно хто він. Треба було по ньому настукати», – пишуть вони.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...