Киянин підстрелив лиходія, який намагався викрасти його авто разом з дружиною на задньому сидінні

Захистив своє майно і дружину.

Автомобіль потерпілого. Фото: obozrevatel.com

У Голосіївському районі Києва водій, захищаючи від крадіжки автомобіль, вистрілив зловмисникові в ногу. Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції України в Києві, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Потерпілий розповів, що ввечері він із дружиною вирішили поїхати в гості на власному автомобілі. Вийшовши на вулицю, він посадив дружину на заднє сидіння, завів автомобіль і пішов викидати сміття", - розповіли в поліції. Встановлено, що тим часом в автомобіль увірвався невідомий, який сів за кермо і намагався викрасти машину.

"Почувши крик дружини, чоловік одразу побіг до автомобіля. Зловмисник спробував сховатися, але водій дістав пристрій для відстрілу гумових куль і здійснив декілька пострілів у бік викрадача. Однією з куль він поранив правопорушника", - зазначили в прес-службі. Разом з охороною житлового комплексу водій затримав викрадача до приїзду поліції.

Зловмисником виявився 19-річний хлопець. Лікарі швидкої допомоги, яка прибула на місце події, поставили затриманому діагноз поранення лівого стегна з травматичної зброї і наркотичне сп'яніння. Травмованого госпіталізували у лікарню.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...