Київ чекає гостей: У мережі з'явилося яскраве промовідео української столиці для гостей "Євробачення-2017"

​За сюжетом ролика іноземний гість знайомиться в Києві з дівчиною.

Скрін відео

В мережі з'явився перший проморолик Києва, де відбудеться пісенний конкурс Євробачення 2017. У ролику, знятому з нагоди майбутнього проведення в українській столиці Євробачення 2017, зібрали деякі пам'ятки міста, зазначають Патріоти України.

За сюжетом, чоловік приїжджає до Києва, гуляє вулицями міста і знайомиться з дівчиною. "З кожним днем кількість зацікавлених відвідати столицю України збільшується. Все більше запитань надходить від майбутніх гостей міста про туристичні можливості столиці, засоби розміщення, харчування, програми дозвілля тощо.

Для тих, хто подорожує в столицю вперше, ми підготували промовідео (з елементами зйомок з висоти пташиного польоту), де зібрано найкраще з кращого, щоб дати максимальне уявлення про столицю України", - розповіли автори ролика.

На сторінці групи Visit Kyiv в Facebook відео є на трьох мовах: українській, англійській та німецькій. Нагадаємо, що Євробачення-2017 пройде в Міжнародному виставковому центрі Києва у травні цього року. Влада міста прогнозує, що на Євробачення в Україну приїде близько 20 тис. іноземців.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...