Київська ворожка розповіла поліції, як треба обдурювати жертв (фото, відео)

Психологи кажуть, що найчастіше жертвами вуличних ворожок стають жінки, бо саме їх найлегше "підчепити на гачок" темою кохання.

У центрі столиці циганки пропонують жінкам поворожити на тему, яка одвічно хвилює представниць слабкої статі найбільше - кохання. Поки жертви відволікаються, ворожки, обікравши їх, просто тікають.На кадрах з відео з камер спостереження видно, як жінка у хустині шукає собі жертву. Біля дороги ворожка бачить свою потенційну жертву: жінку у чорній дублянці, яка щойно вийшла з магазину і зібралася переходити дорогу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Надзвичайні новини".

«Полізла до мене, а в мене просто в руці був гаманець, бо я виходила в магазин за продуктами. І вона відкрила цей гаманець і вирвала звідти гроші», - розповідає постраждала.

Постражадала

У жінки вкрали 500 гривень, і вона одразу почала кликати на допомогу. Одразу ж з’явилася ще одна циганка, але вже з дитиною. Вона забрала співучасницю і вони пішли геть, а вже за кілька годин їх затримала поліція. Ворожкою виявилася 44-річна мешканка Київщини.

Ворожка

«А потім вона сказала, я клянусь вам, вона запитала, чи буде вона зі своїм чоловіком чи ні. Я їй погадала, вона витягла 50 гривень, я їй кажу, що мені не треба ваші 50 гривень, дай краще 2 гривні. Вона дає мені 2 гривні. Те, що було, я так і кажу», - божиться ворожка.

Психологи кажуть, що найчастіше жертвами вуличних ворожок стають жінки, бо саме їх найлегше «підчепити на гачок» темою кохання. Тож аферистки починають уміло гіпнотизувати своїх жертв.

«Найкраще за все - уникати будь-якого контакту, перервати одразу», - каже психолог Валентин Озеров.

Експерти кажуть: від шаманських прийомів можуть врятувати амулети та обереги. Хоч психологи і не вірять у магічну силу цих аксесуарів, але перекоані: маленькі речі дійсно здатні додати господареві впевненості в собі.

«Враховуючи, скільки часу це з покоління в покоління йде, то щось у цьому є. Тому так відкидати я б не став, якщо не заважає ця булавка чи будь-яка річ», - говорить Озеров.

Циганку, що обібрала жінку на вулиці Жилянській у Києві, таки вдасться покарати, хоча зазвичай зробити це вкрай складно. Шахрайці загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...