Київські патрульні спричинили чергову ДТП: троє постраждалих, дві машини в хлам (фотофакти)

За іронією долі неприємність трапилась напередодні річниці початку патрулювання новоствореного органу МВС. Як бачимо, деякі новобранці не навчилися їздити і досі.

Поліцейські стали винуватцями ДТП в Києві. Фото: espreso.tv.

У Подільському районі Києва на перехресті вулиць Оленівської та Межигірської сталася дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського автомобіля. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Еспресо.TV".

Як пишуть ЗМІ з посиланням на слова очевидців, винуватцем ДТП були саме поліцейські.

За словами свідків ДТП та його учасника - водія "Шевроле", він їхав по вулиці Межигірській на дозволяючий (зелений) сигнал світлофора і тут прямо на нього попрямував поліцейський автомобіль "Тойота Пріус" без проблискових маячків і сирени, після чого і сталося зіткнення.

Відзначається, що в результаті ДТП постраждали поліцейські - дівчина і хлопець, а також пасажир "Шевроле" - молодий чоловік, який не пристебнувся ременем безпеки, з-за чого врізався головою в лобове скло. На даний момент він госпіталізований із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

Також підкреслюється, що на місці ДТП співробітники поліції відмовилися від коментарів.

Опікуни про вагітність навіть не здогадувались: У Польщі 13-річна дівчинка раптово народила під час шкільної екскурсії

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:15

У Польщі під час шкільної екскурсії у 13-річної дівчинки раптово почались пологи. Про вагітність дитини ні її опікуни, ні друзі не знали. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України. Відомо, що у Польщі група підлітків вирушила н...

"Я відірву тобі два вуха!": Легендарний футбольний клуб звільнив тренера за дику витівку (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:50

Туринський Ювентус оголосив про відставку головного тренера команди Массіміліано Аллегрі, інформують Патріоти України. Клуб ухвалив рішення попрощатися з наставником через поведінку італійця після фіналу Кубка Італії, в якому туринці виграли трофей, пе...