Кинув налагоджене життя в ЄС заради порятунку України: Позивний "Огоньок" світитиме тепер бойовим побратимам з Неба

Післязавтра Львів вийде проводжати свого героїчного сина у останню путь до Личаківського цвинтаря.

Про нещастя повідомив Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, зазначають Патріоти України. Текст повідомлення.

У зоні АТО 24 березня загинув львів’янин Павлів Володимир Віталійович. Герою було 42 роки (06.12.1974 р).

Володимир служив в 24-й окремій механізованій бригаді. Близько 17-ї години 24 березня в районі Новоолександрівки (Луганська область) терористи обстріляли ВОП сил АТО, на якому ніс службу Володимир. Сержант Павлів загинув під час виконання бойового завдання від осколкового поранення голови.

На службу за контрактом у 24 бригаду він пішов у грудні 2016 року, був командиром відділення, гранатометником-кулеметником. До того, які йти на контракт був добровольцем в 34-й бригаді. Товариші по службі його знали за позивним Огоньок.

Довгий час Володимир жив за кордоном – в Англії, Бельгії. А коли почались буремні події – повернувся в Україну. Захист Батьківщини він вважав своїм обов’язком. Пішов добровольцем на службу, і по завершенні строку підписав контракт.

В чоловіка залишилась мати, а також брат і сестра.

Друзі згадують його, як дуже добру, душевну і щедру людину. «Він любив Львів, був романтиком, малював», - каже його товариш.

Похорон відбудеться у вівторок, 28 березня на Личаківському кладовищі.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...