Кисельов прокоментував розвішану в Москві "рекламу" зі смертю Сталіна та Путіна

Влада російської столиці назвала це хуліганством, і заявила, що це не перші подібні прояви «чимось не задоволених москвичів».

Плакат зі Сталіним свідчить про те, що в Росії ще залишилися сміливці - Кисельов. Фото: Фейсбук.

Російський журналіст Євген Кисельов зрадів тому, що в Росії ще є сміливці. Однак він упевнений, що таким людям варто бути обережнішими з висловлюваннями і будь-якими натяками на роботу російського президента Володимира Путіна. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Активістів, які розмістили в Москві постер із зображенням радянського диктатора Йосипа Сталіна, Кисельов навіть похвалив за сміливість. «Підпільний плакат з посмертною маскою Сталіна на тролейбусній зупинці в Москві мене порадував: якось вселив впевненість, що ми, чорт візьми, дійсно, переживемо, як пережили того, їй-богу!» - зазначив Кисельов.

При цьому таким відважним москвичам Кисельов порадив бути обачними. «Адже можна і потрапити в місця не настільки віддалені», - резюмував журналіст.

Нагадаємо, мерія Москви, після багатьох звернень прихильників «русского мира», вчора 6 березня зняла плакат зі Сталіним «Помер той, помре і цей». Влада російської столиці назвала це хуліганством, і заявила, що це не перші подібні прояви «чимось не задоволених москвичів».

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...