Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
Падіння метеоритів звикли сприймати як щось із наукової фантастики. Вогняні кулі пролітають у небі, залишаючи за собою яскраві хвости, а уламки каміння мчать крізь атмосферу, згораючи в ній ще до того, як торкнуться землі. Та 30 листопада 1954 року в а...
У прифронтових регіонах України існує високий ризик залишитися без централізованого опалення цієї зими через обстріли російськими військами енергетичної інфраструктури. Найскладніша ситуація спостерігається в Кривому Розі, Харківській та Одеській облас...