
Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
Поліцейські встановили особи ще трьох неповнолітніх учасниць нападу на артистів "Гуцулії" – 15-річної та двох 17-річних мешканок Шептицького. На двох дорослих, які придбали їм алкоголь, склали адміністративні протоколи. Про це 13 грудня повідомили в по...
29 листопада під час військових навчань у Чернівецькій області помер священник Орест Чорний. Йому було 46 років. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву Церкви Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ. Орест Чорний 6 листопада 2025 року від...