
Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
В Україні з 1 грудня грошове забезпечення (зарплати) військових не зміниться. Разом з тим будуть збережені всі існуючі доплати. Розмір зарплати залежить від умов проходження служби, посади, вислуги років тощо, передають Патріоти України. Як йдеться в З...
В Україні у грудні на ринку газу для населення стане менше на одного постачальника. Надання послуг побутовим споживачам припиняє ТОВ "Енерджі Трейд Груп". Більшість українців купуватимуть струм по ціні 7,96 грн за куб. Про це йдеться в даних ГазПравди,...