Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
На Буковині на пункті пропуску «Порубне – Сірет» працівники митниці виявили чоловіка всередині вантажівки, переповненої підгузками. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Державну митну службу. За інформацією відомства, фура прямувала з Т...
Польщі передали 35-річного українця Івана Р., якого підозрюють в одному з чотирьох убивств у варшавському районі Воля, які сталися у квітні 2024 року. Про це повідомляє RMF24, передають Патріоти України. У квітні 2024 року в Варшаві у покинутому багато...