
Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
Відключення світла вже зараз штовхають ціни на курятину та яйця вгору на 15-20%, бо виробники несуть критичні витрати через нестабільне електропостачання. Українці можуть відчути подорожчання базових продуктів у найближчі місяці через скорочення виробн...
Житлова субсидія - це адресна соціальна допомога від держави громадянам, які не можуть самостійно покривати витрати на житлово-комунальні послуги. Кількість отримувачів субсидій зростає під час опалювального сезону, передають Патріоти України. Втім, у ...