Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
Після ракетного удару 24 квітня мешканці Святошинського району, чиє житло визнано непридатним, отримують 40 тисяч гривень на оренду нового. Ще 320 киян отримали по 10 тисяч гривень за часткові пошкодження квартир, передають Патріоти України з посилання...
Природні джерела, солоні озера і мінеральні води України здавна славились своїми цілющими властивостями. Тут лікують шкіру, нерви, органи дихання, а ще – втомлену голову. Куди в Україні можна поїхати, щоб поплавати у цілющій водоймі, передають Патріоти...