
Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
Російський бізнесмен і засновник Тelegram Павло Дуров оплачував процедуру ЕКЗ для жінок, які хотіли народити від нього дитину. Про це розповіло видання Daily Mail 23 грудня, передають Патріоти України. Засновник Telegram ще на початку 2010-х років став...
Бельгійська вівчарка Спаркі з Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону "Антарєс" здобула орден "Собака – герой України". Про це 20 грудня у Facebook повідомила керівниця загону Лариса Борисенко, передають Патріоти України. За її слова...