
Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються, повідомляють Патріоти України.
У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.
Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.
Алхім стверджувала, що дитина у дитсадку Львова лишилась без подарунку на Святого Миколая, тому що спілкувалась російською мовою. У міськраді це заперечують, передають Патріоти України. "Мережею шириться скриншот з начебто львівського садочка, де дитин...
У 2026 році кілька категорій українських пенсіонерів потраплять під вимогу уряду щодо обмеження щомісячних виплат. Скорочення торкнеться лише тих громадян, чия виплата перевищуватиме максимальний розмір. Це передбачено ухваленим законопроєктом "Про Дер...