"Ласкаво просимо, герої!": Вболівальники яскраво зустріли збірну Хорватії у Загребі (фото, відео)

На всьому шляху проходження кортежу з автобусом національної футбольної команди у столиці фанати організували справжній живий коридор.

Зустріч хорватської збірної у Загребі. Фото:Twitter

Футболісти збірної Хорватії у понеділок, 16 липня, повернулися на батьківщину з тріумфального для себе чемпіонату світу 2018 року, який проходив у Росії. Підопічні Златко Даліча викликали справжній фурор на турнірі, зумівши дійти до фіналу, де у видовищній грі поступилися Франції - 2:4, зазначають Патріоти України.

Незважаючи на поразку, рідні вболівальники організували "картатим" неймовірний прийом. На головній площі Загреба імені Бана Єлачіча зібрався багатотисячний натовп, який прийшов привітати своїх улюбленців. Крім того, на всьому шляху проходження кортежу з автобусом національної команди фанати організували справжній живий коридор.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...