Леніну на лобі написали слово з трьох літер: У Житомирі розгромили спілку радянських ветеранів (фото, відео)

Активісти, які ввірвалися в приміщення, пояснили, що проводять "декомунізацію".

У середу, 23 березня, в приміщення Житомирської обласної організації ветеранів вдерлися невідомі та почали нищити радянську символіку. Непрохані гості представилися "активістами", передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Як зазначають житомирські ЗМІ, молодики планували власноруч провести "декомунізацію" у приміщенні організації ветеранів. Люди, які представилися активістами, почали зривати радянську символіку, що висіла на стінах організації.

Дії молодиків обурили членів ветеранської організації. Пенсіонери намагалися перешкодити такій "декомунізації". У результаті сутички заявлялася бійка. Розборонити людей були змушені правоохоронці. Місцеві поліцейські не рапортували про постраждалих або затриманих.

Після бійки невідомі зняли та порвали портрет Йосипа Сталіна, а на його місце повісили портрет Степана Бандери. Його пізніше зняли ветерани.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...