Лягали під колеса: Пенсіонери на Прикарпатті вимагали безлімітного пільгового проїзду (відео)

Невдоволеним пенсіонерам міська влада Калуша пообіцяла збільшити кількість пільгових рейсів та застосовувати аудит, плануючи наступне підняття тарифу на проїзд.

Протест пенсіонерів у Калуші. Фото:скрін відео

Сьогодні у Калуші на Івано-Франківщині пенсіонери вимагали безлімітного пільгового проїзду у громадському транспорті. Про це йдеться в сюжеті VIKNATV, передають Патріоти України.

У Калуші працювала комісія у складі представників влади та громадськості, які перевіряли правильність формування тарифу на перевезення. Комісію створили у відповідь на протест пенсіонерів під час сесії Калуської міської ради.

На час роботи комісії у місті навіть "заморозили" зростання тарифу. У підсумку кожна сторона залишилася при своїх інтересах. Невдоволеним пенсіонерам міська влада пообіцяла збільшити кількість пільгових рейсів та застосовувати аудит, плануючи наступне підняття тарифу.

Калушани, невдоволені рішенням влади, називають нинішню акцію попереджувальною та обіцяють вдаватися до радикальніших дій.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...