Ляшко пропонує перевірити всіх нардепів на наркотики та психічні розлади (відео)

Депутат готовий сам першим пройти обстеження.

"А ну заходьте до лікаря, панове депутати!". Олег Ляшко, фото: соцмережі

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з Денисом Силантьєвим та іншими колегами зареєстрували законопроект про обов'язкове надання довідки про психічний стан, нарко- та алкозалежність для призначення на державну службу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"Ми пропонуємо кожному, хто претендує на державну службу: депутату, чиновнику, меру і т.д., подавати довідку про психічний стан і про залежність від наркотиків, алкоголю і всього іншого", - заявив Ляшко в ефірі каналу. Політик зазначив, що для більшості професій обстеження є обов'язковими, але не для чиновників.

"У селі, коли людина хоче на тракторі працювати, вона повинна пройти обстеження і взяти довідку. А у нас президентами або міністрами стають, і ніхто не питає, чи все у них нормально з психікою", - зазначив нардеп.

Також Ляшко підкреслив, що такий закон необхідний для суспільства. "Для того, щоб українці не пили корвалол, спостерігаючи за владою, треба обстежити ретельно всіх, хто хоче керувати країною. І я перший готовий пройти обстеження", - підкреслив політик.

На думку нардепа, проблем з отриманням довідки у нього не буде, адже він ніколи не вживав наркотики і випиває помірно. Раніше в мережі з'явилося відео, де в сесійній залі Верховної Ради нардеп від "Опозиційного блоку" Дмитро Добкін бере пластикову пляшку, заходить за колону і щось запиває. Коли ж повертається на робоче місце, його поведінка сильно змінюється.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...