Лічені секунди: Мережу підірвали фото, як батько рятував сина від біти (фото)

У героя цих знімків були лічені секунди, щоб відреагувати.

Фото: Twitter @Hornerfoto

Американець Шон Каннінгем став зіркою мережі після того, як врятував свого восьмирічного сина від удару бейсбольної біти на матчі в Орландо, штат Флорида. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Кореспондент.

Біта вирвалася з рук гравця команди Піттсбург Пайретс і полетіла в бік глядачів. 37-річний батько встиг відреагувати і захистити рукою обличчя своєї дитини.

8-річний Лондон вперше відвідав бейсбольний професійний матч, це було подарунком хлопчикові на день народження. "Слава Богу, у нього [Шона] є ці рефлекси", - говорить дружина Каннінгема, Ешлі. Відомо, що її чоловік працює пожежником, а в юнацтві грав у бейсбольній команді.

Знімки, що відобразили блискавичну реакцію батька, моментально стали вірусним хітом. На випадок звернули увагу ЗМІ, а Шон вже отримав кілька запрошень на телебачення.

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...