Лідер "Народного фронту" заявив, що Лещенко має скласти свої депутатські повноваження

Бурбак вважає, що скандал із купівлею нардепом елітної квартири не може бути непоміченим

Фото: www.novostimira.com.ua

Лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що Сергій Лещенко має скласти депутатські повноваження. Причиною є скандал з купівлею величезної елітної квартири у Києві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "112".

"Він огульно, безпідставно звинувачував народного депутата Миколу Мартиненка, члена "Народного фронту". Мартиненко склав свої депутатські повноваження, щоб у суді захищати свої права, то я закликаю пана Лещенка зробити те ж саме", - сказав про Сергія Максим Бурбак.

Нагадаємо, Лещенко заявив, що частина грошей на купівлю квартири - це кошти його подруги Анастасії Топольської з Луганської області. Насті 29 років. Її кар'єра почалася у донецькому клубі "НЛО", допоміг їй "пробитися" мешканець Донецьку DJ Cross. Відомість Настя здобула у донецьких клубах Garage і Party Bar.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...