Лікування по-скрепному: У Росії стоматолог зламав пацієнтці щелепу

Лікар своєї провини не визнає.

Ілюстрація:nebolet.com

У російському Санкт-Петербурзі на лаві підсудних опинився стоматолог, який зламав своїй пацієнтці щелепу, а потім провів жінці хірургічну операцію. В результаті пацієнтка отримала погіршення здоров'я середньої важкості. Про це пише Styler, передають Патріоти України.

Прокуратура порушила проти зубного лікаря кримінальну справу за статтею "надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров'я споживачів". Відзначається, що операція, в ході якої стоматолог зламав мешканці Петербурга нижню щелепу, проводилася платно.

У прокуратурі вважають, що, коли лікар усвідомив помилку, він, бажаючи зберегти ділову репутацію, взявся за щелепно-лицьову операцію. Сертифіката спеціаліста на подібні дії у нього не було, більш того, сама операція не була жінці показана.

В результаті жінці стало тільки гірше. Після всіх медичних процедур постраждала звернулася в правоохоронні органи. Сам стоматолог свою провину не визнав.

Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...

Батько трьох дітей повернувся з Польщі та відмовився від мобілізації: Який вирок виніс суд

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:30

В Україні до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте відмовився від мобілізації. На суді він стверджував, що має хронічні захворювання і не може воювати. Про це йдеться у вироку Білопільського районного суду Сумської об...