Рятували від лікаря: В Ужгороді стоматолог "загубив" голку в горлі дитини

Два дні 13-річний хлопчик жив з голкою в горлі.

Голка в горлі дитини знаходилась два дні. Фото: Фейсбук.

В Ужгороді лікар-стоматолог районної лікарні "залишив" в тілі дитини-пацієнта сторонній предмет. Про це в п'ятницю, 26 жовтня, повідомила в своєму Facebook користувач Лора Приходько, передають Патріоти України.

"Лікар Ужгородської районної лікарні Чопик Юрій загубив голку в горлі дитини. Два дні дитина жила з голкою в горлі", - написала жінка в соцмережі.

За її словами, потерпілим виявився 13-річний житель міста Чоп. Як повідомляється, в результаті інші лікарі змогли успішно витягти голку з горла хлопчика. "Тепер я хочу дізнатись, що має зробити лікар, який витягуючи нерв із зуба, загубив у дитини в горлі голку, з намотаним на неї нервом і навіть не помітив цього? А, потім, на наступний день, відмовився оглянути дитину і з'ясувати що в неї за проблеми", - написала обурена Лора Приходько.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...