"Любить алкоголь і не тільки, а син на Вороненкова не схожий": РосЗМІ запустили новий фейк про Максакову

Мати покійного Дениса Вороненкова заявила на росТБ, нібито взагалі сумнівається, чи є син співачки насправді дитиною вбитого політика.

Марія Максакова. Фото: соцмережі.

Колишній депутат Держдуми Росії, відома оперна співачка Марія Максакова знову потрапила під приціл російських ЗМІ. Вони пустили чергову "качку", звинувативши артистку в алкоголізмі і вживанні заборонених речовин, передають Патріоти України.

Так, "Стархіт" повідомляє, що закиди надійшли від адвоката колишньої свекрухи-росіянки, матері Дениса Вороненкова. В ефірі передачі "На самом деле" жінка заявила, що у її внучки Катерини, яка зараз лікується в реабілітаційному центрі за кордоном, почалися проблеми з наркотиками якраз після спілкування з Максаковою.

"Ці півтора року, які Катя провела поруч із Марією Петрівною, дали про себе знати. Марія Петрівна теж із тих людей, які не цураються вживати і міцні напої, та інші речовини", - висловилася родичка загиблого депутата.

Наталя Тетерева переконана, що оперна співачка зацікавлена в отриманні довіреності на майно. "У дівчинки було бажання бути присутньою у тій родині в Києві, з іншого боку, вона дуже допомагала з точки зору отримання спадкової маси. Отже, Марії Петрівні було вигідно, що Катя перебуває в такому стані", - сипала звинуваченнями жінка. Більше того, мати депутата приписує Максаковій погрози, що надходять на адресу онучки.

Також Тетерева обурена тим, що співачка нібито не дозволяє їй бачитися з онуком Іваном, а також підозрює, що хлопчик не є сином загиблого Вороненкова. "Не знайшла жодної схожості Вані з нашою сім'єю. Я сумніваюся, так. Але доказів немає, тільки ДНК робити", - озвучила свої плани жінка.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....