Любить Путіна і вірить в Москву: У мережі викрили бійця ЗСУ, який шанує терористів Донбасу

Чоловік постійно постить зображення про російську армію та президента.

Андрій Лазарчук. Фото: ВККористувачі соцмереж викрили бійця АТО в прихильності до проросійських поглядів, а також захопленні діяльністю терористів на Донбасі і президента Росії Володимира Путіна. Про це на сторінці в Facebook повідомив боєць ЗСУ Дмитро Соколов, передають Патріоти України.

"Хлопці, допоможіть зробити відомим Андрія Лазарчука. З його слів, служить на полігоні в Хмельницькому. Знаючи, хто через цей полігон проходить, можу собі уявити наскільки важливо, щоб інформація звідти не пішла", - написав він.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...