"Любитель скреп" має платити: У Ялті зоопарк "Казка" оштрафували на 500 тисяч рублів

Його власник спочатку активно підтримав анексію Криму, а потім навіть спробував протестувати проти "нової влади".

Ілюстрація: ЖЖ

Держкомітет ветеринарної медицини так званого уряду Криму оштрафував ТОВ "Ялтинський зоопарк "Казка" на 500 тисяч рублів. Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

У діяльності зоопарку нібито знайшли протиправні дії у вигляді порушення ветеринарно-санітарних правил збору, утилізації та знищення біологічних відходів. У зв'язку з цим керівництво зоопарку залучили до адміністративної відповідальності.

"Не погодившись із постановою, адміністрація ТОВ "Ялтинський зоопарк "Казка" звернулася в Арбітражний суд Криму, рішенням якого визнано законною постанову Держкомітету ветеринарії Криму і її залишили без змін", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що спочатку 2016 року власник зоопарку "Казка" і сафарі-парку Олег Зубков оголосив про закриття своїх об'єктів для відвідувань у знак протесту проти тиску з боку російської влади Криму. Через чотири місяці він змінив рішення і з 20 квітня знову відновив роботу зоопарків.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...