"Люди болеют раками, потому что Америка травит": Мережу підірвало відео з "експерткою" з Криму

Ватна бабуся впевнена, що у Москві теж не солодко, бо там усі нібито хворіють менінгітом. І знову - через США.

Кримчанка вірить в те, що в усьому винна Америка. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео з розповіддю жительки окупованого Криму, на думку якої США "отруюють населення" півострова, а президент Росії Володимир Путін витрачає "гуманітарну допомогу" на інших, замість того, щоб допомогти громадянам РФ, передають Патріоти України.

На записі немолода жінка ділиться своєю думкою з приводу життя в окупованому Криму. За її словами, всі "хворіють раками", а в столиці Росії: "Вся Москва - менінгіт". "Це все Америка нас нагороджує", - переконана пенсіонерка.

Крім того, вона також поскаржилася на маленькі пенсії і високі ціни. На питання оператора, чи винна Америка і в цьому, жінка відповіла ствердно. Дісталося і російському керівництву, однак в специфічному ракурсі. "Путін всім гуманітарну допомогу посилає, а нам - во", - поскаржилася мешканка.

Джерело: Крим.Реалії

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...