​Люди-хамелеони: В Україні створили моднявий рюкзак, котрий здатен ідентифікувати настрій власника

Новинка здатна стати фішкою для «просунутих» молодиків у Європі, Америці, Японії, тощо

Одяг та аксесуари давно стали способом самовираження. Однак протягом дня настрій часто змінюється, а наш образ – ні. Так було, доки не з’явився рюкзак, який буквально транслює наші емоції, зазначають Патріоти України.

Достатньо відкрити додаток на телефоні і обрати готову картинку чи анімацію. Або намалювати свою. За лічені секунди через Bluetooth малюнок з’являється на екрані рюкзака. Рюкзак також може сповіщати про нові повідомлення у соцмережах і електронній пошті, погоду та час. Екран працює від портативної батареї. До 6 годин на одній зарядці.

Всередині – нічим не відрізняється від звичайного рюкзака. Ззовні – екран, що не боїться дощу та ударів. Перший краш-тест пройшов на автомобільній парковці, де один з розробників лишив його випадково.

Аналогів українському винаходу у світі ще нема. Кілька рюкзаків вже тестують у Європі. Влітку розробники планують почати збір коштів для запуску серійного виробництва. Потрібно щонайменше $50 тис. За один рюкзак проситимуть близько $200.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...