Люди не приховували сліз: На День міста у Житомирі співчували родинам загиблих бійців АТО (відео, фото)

Коли батьки, дружини і діти військовослужбовців стояли в центрі, до них вибігли діти і подарували букети та висловили слова вдячності і співчуття. У цей момент декілька тисяч людей аплодували, не приховуючи сліз.

Родичі загиблих Героїв. Фото: zhitomir.info.

Імена військовослужбовців із Житомира та області, які загинули в АТО, зачитали третього вересня на центральному майдані під час урочистостей з нагоди Дня міста та вшанували хвилиною мовчання. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на zhitomir.info.

Після цього у центр Соборного майдану вийшли родичі загиблих. Коли батьки, дружини і діти військовослужбовців стояли в центрі, до них вибігли діти і подарували букети та висловили слова вдячності і співчуття. У цей момент декілька тисяч людей аплодували, не приховуючи сліз.

Родичів бійців запросили зайняти почесні місця, куди їх провів міський голова Сергій Сухомлин та віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко. Кожній родині також вручили подарунки від міського голови з нагоди 1132 річниці заснування Житомира.

Дива не сталося: Помер чоловік, якому вперше пересадили генетично модифіковану свинячу нирку

неділя, 12 травень 2024, 18:52

62-річний Річард Слейман був першим пацієнтом, якому пересадили генетично модифіковану свинячу нирку. Чоловік помер майже через два місяці після трансплантації. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Массачусетська лікарня зазн...

Не хотілося воювати: Суд виніс вирок одеситу за ухилення від мобілізації

неділя, 12 травень 2024, 18:44

В Одесі чоловік отримав вирок суду за ухилення від мобілізації. Він одержав три роки позбавлення волі. Про це стало відомо із вироку Київського райсуду Одеси, передають Патріоти України. У документі йдеться про те, що чоловік після військово-лікарсько...