Людина-змія: Філіппінець страждає невиліковною хворобою (фото, відео)

Страшна хвороба шкіри - іхтіоз - зламала чоловікові життя, але він не здається.

Антоніо Релой страждає іхтіозом. Фото: mirror.co.uk.

Філіппінець Антоніо Релой з народження страждає від рідкісного шкірного захворювання, в результаті якого він виглядає так, ніби сильно обгорів під час пожежі. Його шкіра нагадує панцир: вона жорстка, темна і потріскана, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Його хвороба називається іхтіоз.

Місцеві жителі вважають чоловіка проклятим. Мати кинула Рело, коли йому було 12, а його батько пішов з сім'ї ще до народження сина. Хлопчика виховувала бабуся.

Все життя Антоніо страждає від насмішок оточуючих, через які він в якийсь момент перестав виходити з дому. Стан шкіри чоловіки з роками тільки погіршується, останнім часом через захворювання він став погано бачити.

Релой мріє стати електриком, більшу частину часу він проводить вдома, розбираючись в пристрої електронних приладів.

Нещодавно про Антоніо дізналися представники однієї з місцевих благодійних організацій, які відвезли Рело в велике місто для лікування. Лікарі кажуть, що повністю вилікувати чоловіка не вдасться, проте є спеціальні засоби, які допоможуть полегшити його страждання.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...