Ліві не пройдуть: У Вінниці проросійська хода не відбулася через антипутінську акцію (фото, відео)

У лави маршу лівих вклинились учасники акції "Перемогли Гітлера – переможемо і Путіна" – зі своїми гаслами та синьо-жовтити прапорами. Ліві згорнули свої прапори і розійшлись.

Акція у Вінниці. Фото:https://www.ukrinform.ua

Парад на честь 9 травня у Вінниці відбувся без червоних прапорів та георгіївських стрічок. При цьому хода "Ніхто не забутий, ніщо не забуте", яку анонсували місцеві ліві, так і не відбулась, – її довелось згорнути. Про це пише Укрінформ, передають Патріоти України.

Натомість у місті відбулась інша акція "Перемогли Гітлера – переможемо і Путіна".

Щоправда представники лівих сил таки спробували провести свою акцію. В супроводі духового оркестру колона із близько 100 пенсіонерів вийшла у центр міста. Однак, у лави цього маршу вклинились учасники акції "Перемогли Гітлера – переможемо і Путіна" – зі своїми гаслами та синьо-жовтити прапорами.

Тож ліві промарширували близько 100 метрів та й зовсім відмовились від маршу – згорнули свої прапори і розійшлись.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...