"ЛНР" святкує перемогу над "хунтою": Укрзалізниця почала виплати залізничникам "молодої республіки"

Заборгованість можуть виплатити, але для цього треба укласти трудові договори. А для цього потрібен цілий ряд узгоджень між величезною кількістю директорів так званих республік.

Мітингувальники-залізничники. Фото: depo.uaНещодавно керівництво "ЛНР" зажадало виплатити заборгованість із зарплати працівникам залізниці, які працюють на окупованій території. Перед цим залізничники в ОРДЛО провели мітинг. Ватажкові бойовиків Ігорю Плотницькому доповіли, що Україна нібито готова погасити всі заборгованості і вже кілька людей отримали компенсації, повідомляють Патріоти України з посиланням на InfoResist.

У прес-службі Укрзалізниці зазначили, що в даний час вже сформований апарат управління регіональної філії "Донецька залізниця" та створені в його складі Донецька і Луганська дирекції залізничних перевезень. Крім того, затверджено структуру та розпочато укомплектування штату цих дирекцій, в першу чергу шляхом продовження трудових відносин з працівниками ДП "Донецька залізниця" (підконтрольна "ДНР").

Зараз вживаються заходи для забезпечення стабільної роботи регіональної філії і безперервності перевізного процесу на її транспортної мережі, створення належних умов праці для працівників філії, погашення заборгованості із заробітної плати та забезпечення соціальних гарантій.

Журналісти звернулися за додатковою інформацією за телефоном, вказаним на сайті Укрзалізниці. За легендою, журналіст працює касиром на залізниці у Дебальцевому (окупована територія) і хотілося б дізнатися, чи погасять заборгованість.

«Задолженность могут выплатить тем сотрудникам, которые продлят свои трудовые отношения в региональном филиале. Для этого мы создали Донецкую дирекцию предприятия и назначили туда руководителя. Но для того, чтобы продлить там Вам трудовые отношения, нужно немножко подождать. Потому, что не решен вопрос взаимодействия дирекции на территории «ДНР», между руководством «минтранспорта» «ДНР» и руководством дирекции. Они еще в процессе решения, как они будут функционировать. Если вам это интересно, нужно подождать информации о продлении трудовых отношений. А вы это однозначно узнаете потому, что первоначально начальник дирекции создаст себе штат кадровиков, финансистов. Потом продлим трудовые отношения с сотрудниками структурных подразделений, а потом уже начальники в структурах будут продлевать с работниками. И тогда уже задолженность будет приниматься к учету. Ведь на сегодня вопрос стоит так, что задолженность действительно будет погашаться», — розповіла нам Тетяна Корсун.

«Кроме того, с Луганском мы уже работаем, уже оформили трудовые отношения и некоторым людям погасили задолженность», — зауважила вона.

Повідомляється, що дорожня карта організації господарської діяльності філії "Донецька залізниця" буде реалізовуватися спільно з СБУ та Антитерористичним центром при Держприкордонслужбі. Буде проведено аудит майна, яке знаходиться на непідконтрольної Україні території. Також буде налагоджено централізоване управління перевезеннями. Проведення аудиту було погоджено з ОБСЄ.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...