Лопати проти обрізів на курорті у Драгобраті: Кухаря-таджика під дулом змусили співати гімн (фото)

Усі учасники конфлікту були затримані правоохоронцями, поранених госпіталізували.

У готелі сталася масова бійка. Фото:ukrreal.info

З'являються нові подробиці сьогоднішньої масової бійки на закарпатському курорті Драгобрат. Як повідомила Одеському пабліку одна з відпочивальниць на курорті, люди, що назвалися бійцями Правого сектора, увірвалися зі зброєю в готель "Хата Магната".

"Вони увірвалися в готель о 4 ранку і почали вимагати їжу та горілку. Їх нагодували. Вони до ранку репетували і кухареві погрожували зброєю, а о 8 ранку почалася справжня стрілянина і бійня. Місцеві налетіли, почалася бійня. Дві людини поранені. Відвезли у лікарню.

Вони самі кричать, що вони "Правий сектор", що вони за нас кров проливали, а ми... Кухаря під дулом обріза змушували співати гімн, а кухар з Таджикистану, - розповіла очевидець. - Нападники були з пістолетами і з рушницями, і з ножами.

Це все я бачила через вікно, вони під вікном стріляли, а охорона готелю з лопатами. Добре, що в готелі багато хлопців обслуговуючого персоналу. Вранці жінка вийшла з дитиною на сніданок, її поклали на підлогу.

Я цього не бачила, але вона мені сама розповіла. Потім вона зібрала речі, чоловіка і дитину, і поїхала. Ще тут була група французів - втекли дуже швидко, - додає очевидець.

Також інший очевидець розповів місцевим ЗМІ деякі подробиці інциденту. "Чи то атошники, чи то ПС прийшли на базу Хата Магната. Почали вимагати частування, проте розраховуватися за надані послуги відмовилися. Коли охоронець закладу зробив їм зауваження - його сильно побили, зараз він при смерті в лікарні.

Кухареві зламали ногу, а також почали бити відвідувачів. На місце прибув господар закладу зі зброєю. Прикладом вирубав одного з хуліганів, інших взяв на мушку. За цей час у "Хату Магната" на підмогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв'язали скотчем і викликали міліцію. Пов'язаних бешкетників передали правоохоронцям, - заявив він.

Усі учасники конфлікту були затримані правоохоронцями, поранених госпіталізували. Зазначимо, що Правий сектор вже відхрестився від нападників.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...