"Луганск - это разлагающийся труп. Мы никогда уже не будем жить хорошо просто потому, что мы тер*илы", - "щасливий" житель "ЛНР"

Якщо пильно придивитися до "соціальних гарантій" в "республіці", які розхвалює окупаційна влада, то можна зрозуміти, що усі вони - суцільна фікція.

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Починаючи з 2014 року луганчани живуть в атмосфері тотальної брехні, лицемірства і подвійних стандартів. Про це написав житель окупованого міста, який побажав залишитися неназваним, в одній з соцмереж в групі "Інший Луганськ", передають Патріоти України.

Анонімний автор пронизливого поста пише, що "чесність" і "непідкупність" окупаційної "влади", різного роду "соціальні блага" не більше, ніж фікція в "ЛНР". Місцева "влада" - хабарники і "пилильщики" бюджету. Немає ніякої свободи розвитку підприємницької ініціативи. Бізнесу не дозволяють працювати там, де є, як то кажуть, "жива копійка". Приклад: монополія підконтрольного "владі" підприємства "Електротранс" на пасажирські автоперевезення до пункту пропуску "Станиця Луганська" на лінії розмежування.

"Безкоштовна медицина" існує тільки на папері. На ділі ж, як пише автор поста, бюджетні гроші списуються на "обслуговування українців" (нібито мешканців не окупованої частини Луганської області, які масово, за розповідями пропагандистів, приїжджають лікуватися в "ЛНР", - ред.), А для "республіканців" існує маса поборів, введених з "благословення" все тієї ж "влади".

Митниця між "ЛНР" і "ДНР" - теж фікція, так як контрабанда йде в "республіку" зовсім з іншого боку - від м. Щастя через лінію розмежування. І "влада" в курсі. І напевно в частці. Протягом цілого року (2014-2015) тривала афера з "прив'язкою" зарплат в "ЛНР" до курсу долара, в результаті чого людей безсоромно грабували. Зворотною стороною підвищення зарплат для лікарів стало скасування для них премій. "Влада" пообіцяла забезпечувати вугіллям шахтарів-пенсіонерів, але при цьому заборонила закривати непрацюючі шахти, щоб не "прив'язувати" їх пенсіонерів до забезпечення за рахунок місцевих бюджетів. У підсумку люди залишилися біля розбитого корита.

"Нет, это не "город под подошвой" и не "город под запретом"... Это разлагающийся труп, который олицетворяет весь Донбасс от процветающих республик и до "окукупированных" территорий. Это скопление лжи, двуличности, двоемыслия, алчности и коррупции. Мы никогда не будем жить хорошо, потому что мы терпилы с промытыми пропагандой мозгами. Мы все выгодны этим коммерческим центрам и грузинским автосалонам. Мы нужны им, а они нужны нам, ведь мы сидели без воды и света. Мы не хотим войны", - сумно констатує луганчанин.


Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...