Луценко аж на третьому місці: ЗМІ склали список найбагатших прокурорів України

На першому місці зі своїми статками після оприлюднення е-декларації виявився старший слідчий в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління спецрозслідування департаменту спецрозслідування ГПУ Юрій Кривобок.

Ілюстрація:ФокусВ Україні прокурор з найбільшою кількістю грошових коштів працює в Генпрокуратурі. Про це пише ЛІГА.net в своєму спецпроекті, зазначають Патріоти України.

В цілому старший слідчий в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління спецрозслідування департаменту спецрозслідування ГПУ Юрій Кривобок вказав $2 млн 612 тис заощаджень (65 млн грн).

Майже в два рази менше задекларував головний військовий прокурор - заступник генпрокурора Анатолій Матіос - в цілому $1 млн 715 тис.

На третьому місці в списку найбагатших співробітників прокуратур - очільник ГПУ Юрій Луценко, згідно з даними декларації якого, у нього є в цілому $804 тис.

Услід за генпрокурором йде старший слідчий прокуратури Харківської області Денис Попов, у якого в цілому $670 тиc.

У п'ятірку лідерів потрапила Олександра Галайба - прокурор відділу підтримки держобвинувачення, що працює в прокуратурі Київської області. Галайба в цілому вказала $630 тис.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...