Луценко допускає оголошення підозри в державній зраді Азарову (відео)

У останній заяві екс-прем'єра-втікача є ознаки порушення відповідних статей 110 і 111 про зміну територіального і державного устрою України.

Микола Азаров. Фото: "УП"

Генеральний прокурор Юрій Луценко не виключає оголошення підозри в державній зраді та посяганні на зміну територіального і державного устрою країни екс-прем'єр-міністрові Миколі Азарову. Про це він повідомив журналістам біля Святошинського райсуду Києва, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Також можу повідомити, що, проаналізувавши виступ громадянина Азарова на черговому "шабаші" антиукраїнських сил РФ, у його заяві є ознаки порушення відповідних статей 110 і 111 про зміну територіального і державного устрою України, а саме так званої федералізації нашої країни. Тому я не виключаю, що найближчим часом з'явиться підозра ще й екс-прем'єр-міністру України громадянину Азарову", - сказав він.

Нагадаємо, 28 листопада, у приміщенні Святошинського суду на прямому зв'язку з ростовським судом, де нині перебуває Віктор Янукович, генпрокурор Юрій Луценко оголосив підозру у держзраді екс-президенту. Як повідомив Луценко, в інший спосіб оголосити підозру не виходило, оскільки Янукович перебуває за кордоном та не з'являється на виклики прокуратури. Також підозру передали адвокатам екс-президента, які перебувають у Святошинському суді, та надіслали "за всіма відомими адресами у Росії".

Головна – це узурпація влади екс-президентом, доведення Збройних сил до зубожіння та втеча до Росії . Пріоритет номер 2 – економічні злочини Азарова, Клюєва, Клименка, Арбузова та Бойка. Прокуратура квапиться, бо банки зберігають свої архіви лише п’ять років. Інформацію за 2011 рік уже не всі надають.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...