"Либо домой, в Украину - либо на "родине" без электричества", - Путін - Криму

Господар Кремля розпорядився провести серед кримчан соцопитування, чи готові вони до "тимчасових" труднощів, які пов'язані з "незначними" перебоями у постачанні електроенергії протягом найближчих 3-4 місяців.

Путін дав доручення провести у Криму соцопитування. Ілюстрація:news.mail.ru

Російський президент Володимир Путін розпорядився провести в Криму соцопитування, перш ніж підписувати з Україною контракти на постачання електроенергії. Про це повідомив міністр енергетики РФ Олександр Новак, зазначають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

Голова енергетичного відомства розповів, що перше опитування стосуватиметься підтримки укладення комерційного контракту з Україною на енергопостачання Криму і Севастополя, якщо в ньому Крим буде вказуватися як частина України.

Друге питання, як заявив міністр українського походження, стосуватиметься готовності жителів Криму до "тимчасових" труднощів, які пов'язані з "незначними" перебоями у постачанні електроенергії протягом найближчих 3-4 місяців.

Діючий контракт на постачання електрики до Криму з території України закінчується вже 1 січня 2016 року, однак, окупаційна влада не згодна з формулюванням Криму як частини України, яку запропонував уряд України.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...