Хіти тижня. "Навіщо ми себе дуримо? Це сіра зона, яка гальмує наш прогрес. Україні це не потрібно": Відомий письменник зробив заяву про Крим (відео)

За його словами, півострів ніколи не був частиною країни, а ті українці, що там проживали, завжди вважали Крим "чужиною".

Василь Шкляр. Фото: скрін відео

Український письменник і політичний діяч Василь Шкляр заявив, що Україні Крим не потрібен. Про це він повідомив в ефірі Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

"Ось ми всі говоримо: "Та ні, там наші люди!" Ну і в Чикаго їх більше, наших людей, і в Нью-Йорку більше. Я маю на увазі свідомих українців. Навіщо ми себе дуримо?" - заявив письменник.

За його словами, на півострові багато "природних" росіян, які зараз "в ейфорії від того, що вони живуть в Росії", а спроби "повернути" півострів викличуть у кримчан лише ненависть.

"Ми ж в умовах демократії не можемо тоталітарними методами ставити їх на місце: виселяти, заселяти своїми. Це ж неможливо. І що з цим Кримом робити?" - зауважив Шкляр.

Письменник заявив, що півострів ніколи не був частиною країни, а ті українці, що там проживали, завжди вважали Крим "чужиною".

"Наша земля - та, яку нація може освоїти на рівні своєї культури, духовності. Інакше це сіра територія, сіра зона, яка гальмує наш прогрес", - вважає Шкляр.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...