"Лисий підходив, перегаром дихав, казав, ми тобі все купим": Постраждалий з сім'єю в ДТП журналіст розповів, як п'яний Федорко намагався відкупитися (відео)

Наразі Максим Левін перебуває у нейрологічному відділенні однієї зі столичних лікарень, де госпіталізовані його дружина та син після аварії.

Іван Федорко і Максим Левін. Фото: скрін відеоВідразу після скоєння ДТП начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко намагався залагодити ситуацію з потерпілим фотокореспондентом Максом Левіним за допомогою грошей. Про це останній розповів в коментарі ТСН, інформують Патріоти України.

За його словами, чиновник був нетверезий і пропонував йому гроші прямо на місці аварії, в якій у фотографа постраждали дружина і дитина.

"Через 20 хвилин приїхав їхній кум, друг, сват, брат, не знаю ... Лисий, якого почали представляти, ніби він водій. Він надав слідчому своє посвідчення, сказав, що прав у нього немає, документів немає, нічого немає. До мене він підходив, хотів "повирішувати", перегаром дихав на мене, говорив, давай, ми тобі все купимо. Я сказав, що все будемо оформляти, як повинно бути", - розповів Левін.

Зараз, за його словами, дружина і син - в лікарні. У дружини численні переломи і забиття мозку. Синові зробили томографію, на щастя, загрози для життя дитини немає.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...