Лицемірство скреп: У Росії "одягнули" в ковдри голі статуї до приїзду священиків (фото, відео)

Метою візиту священиків до вишу був виступ на форумі.

В одному з вишів Новосибірська стався казус - через візит до навчального закладу делегації священнослужителів там "одягли" у покривала копії античних статуй. Причиною такого оновлення елементів інтер'єру в Новосибірському державному університеті архітектури і дизайну назвали бажання не зачепити почуттів віруючих, передають Патріоти України.

Метою візиту священиків до вишу був виступ на форумі. "Зараз тут буде проходити захід під назвою Smart Urban. Перед цим вийшли численні представники РПЦ, які обговорювали доступність храмів для маломобільних громадян. І ось, як нам пояснили в кулуарах, щоб не ранити їх почуття, прикрили скульптури", - розповів один із учасників заходу.

У прес-службі університету також підтвердили, що дійсно прикривали кілька статуй ковдрами, коли йшов форум за участю представників церкви, проте запевнили, що після закінчення заходу все повернули у колишній вигляд. На питання, навіщо все ж було вживати дивних моралізаторських кроків, у навчальному закладі відповісти не змогли.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...