"Мы – не Московский Патриархат": Український нардеп побував на іменинах глави РПЦ Кирила (фото)

Вадим ​Новинський, який відправився в Москву разом з митрополитом Онуфрієм, що очолює УПЦ МП, подарував Кирилу облачення.

Вадим Новинський. Фото:Факти - ICTVНародний депутат України, "православний олігарх" Вадим Новинський літав до Москви, де привітав главу російської церкви Кирила з днем народження. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного синоду УПЦ КП, голова Інформаційного управління Київської патріархії Євстратій (Зоря), передають Патріоти України.

""Мы – не Московский Патриархат"…

Керівник Митрополії Московського Патріархату в Україні В. Новінський дарує своєму зверхнику патріарху Кирилу облачення з нагоди іменин. Його представник з богослужбових справ митрополит Онуфрій проголошує панегірик. 24 травня 2017 р. Четвертий рік кремлівської війни проти України. "Мы - не Московский Патриархат, мы Украинская Церковь…"", – написав він і оприлюднив відповідне фото.

У свою чергу, журналіст Лана Самохвалова у себе в Facebook зазначила, що такий подарунок може коштувати від 10 до 20 тисяч доларів. "Якщо машинна вишивка, то в районі 10 тисяч у.о. Якщо ручна від 10-ти до 20-ти", - написала вона.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...