"Мы уже окосели от ежедневного вранья", - Олег Басілашвілі про російське ТБ

Щоденна брехня у Росії, і не лише з екранів телевізорів, призводить до байдужості суспільства, впевнений славетний актор.

Олег Басілашвілі. Фото:www.rg.ru

Відомий радянський і російський актор Олег Басілашвілі висловив обурення пропагандою на російському телебаченні. Про це він заявив в інтерв'ю російському виданню Собеседник, передають Патріоти України.

"З екрана телевізора нам весь час брешуть. Тільки цим телебачення і займається - бреше з ранку до ночі. Пам'ятаєте, у Булгакова в "Майстрі і Маргариті": "Я увійшов до приймальні редактора, де мене зустріла окосіла від щоденної брехні секретарка". Точно так само і ми вже окосіли від щоденної брехні. Про що б не зайшла мова - нам все брешуть", - підкреслив він.

"Іноді недоговорюють. А так все брешуть! Муха пролетіла - нам кажуть, що не пролетіла. Вже звикли брехати і по-іншому не можуть. Підірвали наш літак, що летів з Єгипту.

Скільки днів нам брехали, що це не теракт? Майже два тижні доводили, що він розвалився сам. Навіщо це? Не можна брехати з кожного приводу! Це якась пошесна хвороба, як чума.

Найстрашніше - у нас немає об'єктивної інформації, на основі якої можна було б робити висновки. Я не вірю жодним словами суду - він може брехати точно так само, як брешуть всі інші, хто знаходиться на дотації держави.

Наліво брешуть, направо брешуть - спробуй розбери, хто правий, хто винен. Це призводить до байдужості суспільства", - сказав Басілашвілі

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...