Мадридський "Реал" здійснив мрію 12-річного онкохворого хлопчика з України (фото)

Перед тренуванням юному фанату вдалося поспілкуватися та сфотографуватися з зірками "Реала" Кріштіану Роналду та Лукою Модрічем.

Юрій зустрівся з гравцями "Реалу". Фото: "Фейсбук"

Найкращий клуб Європи мадридський "Реал" допоміг своєму 12-річному фанату з України втілити в життя давню мрію побувати на матчі улюбленої команди. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

Хлопчик на ім’я Юрко, який хворий на онкозахворювання крові, був гостинно прийнятий на базі "галактікос". Перед тренуванням юному фанату вдалося поспілкуватися та сфотографуватися з зірками "Реала" Кріштіану Роналду та Лукою Модрічем, написала на своїй сторінці у соцмережі ведуча програми "Профутбол" на каналі 2+2 Олександра Лобода. У субботу хлопчик відвідає мадридське дербі між "Атлетіко" та "Реалом" у чемпіонаті Іспанії.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...