"Мафія" біля кордону: На Волині десяток місцевих жителів намагалися заблокувати прикордонний наряд

Порушники були затримані для з'ясування обставин і складання адміністративно-процесуальних документів.

Ілюстрація:Кордон

У ніч на суботу, 29 жовтня, група місцевих жителів спробувала заблокувати прикордонний наряд мобільного прикордонного загону ДПСУ України, який ніс службу в Любомльському районі Волинської області. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, інформують Патріоти України.

Незадовго перед цим, в тому ж районі, прикордонні спецназівці зупинили для перевірки чоловіка, який виявився місцевим жителем. Як повідомляється, він почав "висловлювати невдоволення" діями прикордонників.

"Вже через деякий час прикордонний наряд почали переслідувати невідомі особи на двох транспортних засобах і провокувати патрульний автомобіль. Прикордонники зупинилися, а з цивільних автомобілів вийшло 10 невідомих осіб. Наближаючись, вони почали з погрозами вимагати правоохоронців покинути ділянку. Незважаючи на попередження прикордонників про дотримання безпечної відстані дані особи продовжували свої дії і створили загрозу нападу", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники затримали цих чоловіків і доставили в підрозділ для з'ясування обставин і складання адміністративно-процесуальних документів.

В ході перевірки було встановлено, що всі вони місцеві жителі. 7 з них документів при собі не мали, 4 виявилися неповнолітніми. Крім того, прикордонники з'ясували, що один із затриманих, 1982 року народження вже неодноразово потрапляв в поле зору прикордонників за організацію протиправної діяльності на цьому напрямі.

На порушників складено адміністративні протоколи.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...