Магазин "нагрів руки": На Львівщині дитину обрахували на 7 тисяч гривень

Батько додумався 9-річну дитину відправити обміняти валюту, а після того, як побачив що його дочку обдурили, звернувся в міліцію.

На Львівщині дитину обрахували на 7 тисяч гривень. Фото: ru.123rf.com.

У невеликому місті Сокаль на Львівщині 9-річну дитину обдурили в магазині на 7 тисяч гривень, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Батько дівчинки дав їй 410 євро і відправив в місцевий магазин поміняти валюту, повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області. Коли дитина повернулася додому, виявилося, що замість більш, ніж 12 тисяч грн., в обміні валют дали всього 5 тисяч.

Місцева поліція почала перевіряти факт обману. При доказі провини працівників магазину - їм виставлять штраф в розмірі 850 грн. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...

Треба мати документальне підтвердження: Ннюанси щодо зміни місця проживання військовозобов'язаними

четвер, 2 травень 2024, 8:30

В Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії діє воєнний стан, і військовозобов'язаним тепер не так просто змінити своє місце проживання. Вони не можуть поїхати в інше місце без дозволу керівника ТЦК та СП. А якщо у військовозобов'язаного відб...