Магнітні бурі, спека і дощі: Синоптик розповіла, як пережити вихідні

У понеділок в Україну прийде суттєве похолодання.

Пляж на Дніпрі. Фото: kyiv.depo.ua.

Сильні магнітні бурі - раз. Спека - два. Дощі, щоб аж зливи, навряд чи - три. Температура води: У Чорному морі до 27 градусів, в Азовському до 27-29 градусів, у Дніпрі 24-26 градусів - чотири. Про це написала на своїй сторінці в Фейсбуку синоптик Наталя Діденко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тому бережіть голови та не висовуйтесь дуже на відкриту, безрослинну місцевість.

Плавання бажано не змішувати із п'ятьма пляшками пива чи трьома чарками горілки, можна й просто так поплавати. Головне, щось одягнути на голови, особливо вашим малюкам, а також тим, у кого голова вилискує розкішною лисиною.

Прибирайте після себе, не сваріться за місце коло води, не забудьте із собою пластир, йод, корвалмент, термальну водичку, просто водичку, ковбасу краще забудьте, сир візьміть, панамки, панамки, панамки, щось від комарів, окуляри брендові лишіть вдома - візьміть ті, що "все по вісім гривень", не вмикайте голосно музику, бо за літо наша фауна та флора просто з розуму сходить від цих "поцелуй мєня вєздє", послухайте трохи і пташок, у них репертуар кращий явно, не розлякуйте старше покоління люмінесцентними стрінгами, купіть захисний крем від надмірного сонця, фрукти мийте, руки мийте, користуйтеся сигналами поворотів на дорогах і не займайте смугу громадського транспорту.

Словом, відпочивайте красиво і корисно.

У понеділок в Україну прийде суттєве похолодання.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...