Має стійкий запах дусту та цвілі: В ОРДО за тиждень понад 230 місцевих жителів отруїлися водою

Окупаційна влада так званої "ДНР" замовчує інформацію про масове отруєння, а з опублікованих результатів аналізів води видно, що є відхилення від норми.
Окупанти намагаються переконати захворівших людей не йти до лікарні. Фото: соцмережі.

На території ОРДО за тиждень понад 230 людей отруїлися водопровідною водою: місцеві мешканці скаржилися на високу температуру, нудоту і розлад шлунку. Про це повідомив представник омбудсмена на Донбасі Павло Лисянський на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Серед отруєних – здебільшого діти до 17 років. Зокрема, водою отруїлися понад 104 учнів військового ліцею окупованого Донецька. "Батьки кількох учнів ліцею повідомили, що їм переконливо рекомендували лікуватися вдома і не звертатися в лікарні", – написав Лисянський.

Він додав, що окупаційна влада так званої "ДНР" замовчує інформацію про масове отруєння, а з опублікованих результатів аналізів води видно, що є відхилення від норми. За словами місцевих жителів, вода має стійкий запах цвілі або дусту.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...