Майже 90% росіян вірять, що весь світ боїться "могутню Росію"

При цьому 48% дотримуються думки, що до Росії ставляться погано, 42% - що добре.

"Могутня Росія". Фото: соцмережі

Жителі Російської Федерації дали оцінку своїй країні і її позиції в світі. Більшість з них вважають, що живуть в розвиненій, багатій і передовій державі, якої до того ж боїться все світове співтовариство. Такими виявилися результати відповідного опитування, проведеного фондом «Громадська думка». Новину передають Патріоти України.

86% росіян під час опитування заявили, що їх країна вселяє страх світовій спільноті, 73% впевнені, що її поважають інші держави. У зростанні впливу РФ в світі протягом останнього часу впевнені 67%. При цьому 48% дотримуються думки, що до Росії ставляться погано, 42% - добре.

Фонд також опрацював питання і про те, як населення Росії оцінює її розвиток. 58% респондентів вважають, що живуть в багатій державі, у 33% думка прямо протилежна. У світі, на думку росіян, їх країна в порівнянні з іншими є багатою (70%), передовою (60%) і вільною (56%). Нагадаємо, головним табу для обговорення в російській сім'ї виявилися інтимні проблеми людей, мова йде про рідних і знайомих (33%), а також тему самогубства (15%).

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...